Evermat
Med EVERMAT konserverar du sommarens och höstens skörd på ett nyttigare, smakligare och hållbarare sätt jämfört med andra konserveringsmetoder.
Med EVERMAT konserverar du nästan alla matvaror. Torrkonservera svamp, rotfrukter, bär, frukt, kryddväxter och vilda växter. Det är lätt att konservera med EVERMAT. Fyll torkollorna, reglera värmen med termostaten, torktiden med tiduret och EVERMAT sköter resten.

- Hälsosamt -
Torkning är en nyttig konserveringsmetod. Varken salt eller socker behövs och framför allt inte industriella konserveringsmedel.Vid torrkonservering bevaras vitaminerna bättre och längre. Tack vare produkternas starka arom, kan du minska saltmängden vid matlagningen.

-Ekonomiskt-
Energi förbrukas endast vid själva torkningen. De torkade produkterna kräver ingen särskild förvaringsapparat. De går bra att förvara i normal rumstemperatur.

-Praktiskt-
Torkade produkter tar liten plats att förvara, drar ingen ström under lagringstiden och man kan alltid "ta lagom" av det man behöver. Torkade produkter är dessutom lätta att ta med på såväl fjällvandring, camping, utflykter mm.


-Tips-
Låt torkollorna byta plats för att påskynda torkningen. Förvara de torkade matvarorna i tättslutande burkar i normal rumstemperatur. På så sätt håller dina torkade produkter i åratal.